• Videot

    Videot

Videota ei suositella herkimmille. Sähköisku. Ihmiskeho johtaa hyvin sähköä. Vereen ja muihin ruumiin nesteisiin on liuenneena natriumkloridia ja muita suoloja, jotka tekevät ihmisen sähköä johtavaksi. Kun ruumin läpi kulkevan sähkövirran voimakkuus ylittää tuntokynnyksen, reagoivat hermot lähettämällä aivoihin kipuviestin. Vaaraton, esimerkiksi ovenkahvasta käteen saatava sähköisku, on muutamia kymmeniä µA: a. Vasta yli tuhatkertainen virta (yli 50 mA) saattaa olla vaarallinen.

NanoProtech puhdistaa, tunkeutuu, voitelee, syrjäyttää kosteutta ja suojaa pitkään. Olemme niin varmoja tyytyväisyydestäsi tuotteeseemme, että annamme täyden 1 vuoden tyytyväisyystakuun ostohetkestä.

NANOPROTECH-SÄHKÖERISTYS kestää kovaa käyttöä. NANOPROTECH-SÄHKÖERISTYS ei haihdu eikä vaadi lisäpuhdistusta tai voitelua. NANOPROTECH-SÄHKÖERISTYS siirtää kosteutta, voitelee mekanismeja, varmistaa sähkökomponentit turvallisesti myös kosteassa ympäristössä ja parantaa laitteen suorituskykyä. Vahva ja näkymätön nanopinnoite suojaa luotettavasti teollisuus sähkötekniikan sekä elektroniikan vedenkin alla.

Industrial line product by NANOPROTECH Anticor & Electric Nanoprotech FL, LLC 3406 SW 26th Terrace, C-10, Fort Lauderdale, Florida, 33312, USA  

Käyttösuositukset: Ravista purkia hyvin ennen ennen käyttöä. Pidä tölkki pystyasennossa suihkuttaessa. Ruiskuta 20-30 cm etäisyydeltä. Pinnalle levittämisen jälkeen nanopinnoite tarttuu 10 minuutin kuluessa, tarvittaessa on pyyhittävä ylimääräistä ainetta pois. Paras suoja saavutetaan 24 tunnin odotusajan jälkeen.

Nanoprotech-voiteluaine tuote voitelee, suojaa ja tunkeutuu perusteellisesti pinnoille. Nanoprotechin säännöllinen käyttö mekanismeissa, sähköjärjestelmissä ja sähkölaitteissa estää ympäröivän ympäristön aiheuttamat vahingot, mikä takaa asianmukaisen toiminnan. Nanoprotech käyttää vain korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä kemiallisia komponentteja sisältäviä erittäin puhdistettuja öljyjä.

Tuote on ainutlaatuinen täysin kosteuden siirtyessä. Tavallisiin voiteluaineisiin verrattuna NANOPROTECH Home ja Garden Anticor tunkeutuvat, voidellaan ja suojaavat pitkään. Näkymätön nanokäyttö takaa pysähtymisen ja suojaa kulumisesta vähintään 1 vuoden ajan. On suositeltavaa käyttää tuotetta liikkuviin mekanismeihin. Tuote pidentää huomattavasti kotitalous- ja puutarhakäyttöön käytettävien metalliosien, kokoonpanojen ja laitteiden käyttöikää.

Tuote on ainutlaatuinen täysin kosteuden siirtyessä. Se palauttaa kosteuden vaurioituneet sähkölaitteet toimintakuntoon.Ehkäistä myös vuotovirtoja ja suojaa puutarhatyökalut ja -välineet kosteusvaurioilta. Nanoprotech tarjoaa pitkäaikaisen ja luotettavan suojan kosteudelta kaikissa muodoissaan. Aineen nanopartikkelit tunkeutuvat käsiteltävän pinnan rakenteeseen, syrjäyttävät kosteutta ja auttavat puhdistamaan hapettumista.

Kestävä ja näkymätön nanopinnoite takaa vähintään 1 vuoden kulumis- ja kirskumissuojan! Tavallisiin voiteluaineisiin verrattuna NANOPROTECH tunkeutuu, voitelee ja suojaa tuhansia ampumis-sykliä.Tuote pidentää merkittävästi aseiden käyttöikää.

Tuote on ainutlaatuinen täysin kosteuden siirtyessä. Se palauttaa kosteuden vaurioituneet sähkölaitteet toimintakuntoon. Ehkäistä myös vuotovirtoja ja suojaa auton sähköosat kosteusvaurioilta. Tuote suojaa tehokkaasti vähintään vuoden ajan ja pidentää merkittävästi auton sähköosien käyttöikää.

Nanopartikkelit tunkeutuvat käsiteltävän pinnan rakenteeseen, syrjäyttävät tehokkaasti kosteutta ja rakentavat suojakerroksen, joka vähentää kitkaa ja kulumista, auttaa puhdistamaan ruostetta. Tehokas suoja vähintään 1 vuodeksi. On suositeltavaa käyttää tuotetta liikkuviin mekanismeihin. Tuote pidentää merkittävästi polkupyörän metalliosien, kokoonpanojen ja laitteiden käyttöikää.

Tehokkuus suojaa metallipintoja, elektroniikkaa ja sähkökomponentteja, työkaluja, koneita sekä laitteistoja kaiken tyyppiseltä kosteudelta (höyry, kosteus, kondensoituminen, sumu, spray, suolavesi, happosade, kloorattu vesi, kemialliset höyryt jne.). Aineen nanopartikkelit tunkeutuvat käsiteltävän pinnan rakenteeseen, syrjäyttävät kosteutta ja auttavat puhdistamaan ja suojaamaan kosketusaineita oksideista. Vahva ja näkymätön nanopinnoite suojaa luotettavasti teollisuus sähkötekniikan sekä elektroniikan vedenkin alla.

Metallien korroosion välittömiä aiheuttajia:

• Vesi ja ilman happi yhdessä

• Muuthapettimet

• Hapot

• Vahvatemäkset (väkevä NaOH)

• Suolat

NANOPROTECH-Ruosteenestopinnoite luo kestävän suojakalvon ruostumisen ja hapettumisen estämiseksi kaikilla pinnoilla, jopa suolaissa ja happamissa olosuhteissa.Nanohiukkaset syrjäyttävät kosteuden molekyylitasolla, mikä takaa luotettavan pitkäaikaisen suojan.

Tarjoaa metallille pitkäaikaisen ruostumista estävän suojan kosteudelta kaikissa muodoissaan. Aineen nanopartikkelit tunkeutuvat käsiteltävän pinnan rakenteeseen, syrjäyttävät tehokkaasti kosteutta ja auttavat puhdistamaan ruostetta. Vahva ja näkymätön nanopinnoite suojaa luotettavasti kaikkien kulkuneuvojen, teollisuus-, maatalous- ja rakennustekniikan sisä- ja ulkopinnat ruostumiselta vähintään vuoden ajan.