• Teollisuudelle

    TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

OLE HYVÄ JA LUE SEURAAVAT KOHDAT JA KÄYTÄNNÖT HUOLELISESTI LÄPI.

KUN KÄYTÄT MEIDÄN SIVUSTOA, SINÄ HYVÄKSYT JA OLET YMMÄRTÄNYT NE.

UTAT Technics OY:n TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Tämä käyttösuoja antaa sinun käyttää sivustoa, www.nanoprotech.fi ( “Web-sivu”), joka on UTAT Technics OY (“Yritys”) omistuksessa.

Yhtiö ja sen tytär yhtiöt kunnioittavat ehtoja sivustollamme käyttäjien suojaksi ja suojelee tietoja jotka ovat kerätty teiltä. Olemme ottaneet käyttöön yrityksenlaajuisen tietosuojakäytännön, joka kertoo, miten keräämme, tallenteemme ja käytämme antamiasi tietoja verkossa. Huomaa, että tämä käytäntö koskee vain yhtiöiden ja sen tytäryhtiöiden ylläpitämiä sivustoja eikä muiden sellaisten yritysten tai organisaatioiden ylläpitämiä sivustoja, joihin linkitymme.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä lausunnosta, ota ensin yhteyttä Yhtiöön verkkosivustossa mainittuun sähköpostiosoitteeseen tai postiosoitteeseen.

TIETOJEN KERÄYS JA KÄYTTÖ

Päätavoitteemme henkilökohtaisesti tunnistettavien tietojen keräämisessä on tarjota sinulle tuotteita ja palveluita, jotka ovat saatavissa Web-sivuston kautta, mukaan lukien, mutta ei rajoittaen palveluitamme, kommunikointia kanssasi ja hallitsemaan rekisteröityäsi käyttäjätunnusta, jos sinulla on yksi. Tietojen keräämät tiedot: Jos haluat käyttää tiettyjä Web-sivuston rajoitettuja osia, Sinun tulee olla rekisteröitynyt käyttäjä ja toimittamaan tietyt henkilökohtaiset tunnistettavat tiedot yritykselle. Tämä tapahtuu useissa tapauksissa, kuten silloin, kun olet liittynyt palveluihimme tai jos haluat saada markkinoinnin materiaalit ja tiedot. Henkilökohtaiset tiedot, joita voimme kerätä tällaisissa tapauksissa, voivat sisältää käyttäjänimesi, käyttäjänimen, salasanan, sähköpostiosoitteen, osoitteen, puhelinnumeron, luottokortin numeron ja muut tiedot, jotka päätät antaa meille. Yhteystietojen käyttö: Lisäksi voimme käyttää yhteystietojasi markkinoimaan sinulle ja antamaan sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, muun muassa palveluistamme. Jos päätät milloin tahansa, ettet enää halua vastaanottaa meiltä näitä tietoja tai ilmoituksia, noudata ilmoituksissa annettuja ohjeita.

Lokitiedot: Emme kerää kirjautumistietoja käyttäjiltä. Lokitiedot sisältävät tietoja, kuten käyttäjän verkkotunnusta, selainta ja IP-osoitetta. Kunnioitamme käyttäjien yksityisyyttä ja emme kerää tällaisia tietoja.

Tilisi: Jos käytät tätä sivustoa, olet vastuussa tilisi ja salasanasi luottamuksellisuudesta ja tietokoneesi käyttöoikeuksien rajoittamisesta. Hyväksyt vastuun kaikista tilisi tai salasanasi toiminnoista. Yritys pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä palvelusta, lopettaa tilit, poistaa tai muokata sisältöä tai peruuttaa tilaukset oman harkintansa mukaan.

Liiketoiminnan siirrot: Voimme myydä, siirtää tai muulla tavoin jakaa osia tai kaikkia sen omaisuutta, mukaan lukien henkilötietojasi, sulautumisen, hankinnan, uudelleenjärjestelyn tai omaisuuden myynnin yhteydessä tai konkurssin yhteydessä. Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä tällaisesta siirrosta, jos uuden yksikön suunniteltu tietojenkäsittely eroaa olennaisesti siitä, mitä tässä tietosuojapoliisissa on mainittu.