• Kuluttajille

     

     

     

    KULUTTAJILLE

 

Auto

Auto

NanoProtech palauttaa kosteuden vaurioittaman koneiston toimivuuden ilman purkamista. Metallin pitkäaikaiseen ruostumista estävään suojaukseen kosteudelta kaikissa muodoissaan sekä voiteluun.

näytä tuotteet

Talo ja puutarha

Talo ja puutarha

Kestävä ja näkymätön nanopinnoite suojaa pitkään ja pidentää laitteiden ja koneiston käyttöikää moninkertaisesti.

näytä tuotteet

Sähkölaitteet

Sähkö- ja elektroniikka

Vahva ja näkymätön nanopinnoite suojaa luotettavasti kaikki kotitalous sähkökoneet, teollisuus sähkötekniikan ja -elektroniikan vedenkin alla. Palauttaa kosteuden vaurioittaman koneiston toimivuuden ilman purkamista.

näytä tuote

Moottoripyörä

Moottoripyörä

Voiteluaineen nanopartikkelit tunkeutuvat käsiteltävän pinnan rakenteeseen, syrjäyttävät tehokkaasti kosteutta ja rakentavat suojakerroksen, joka vähentää kitkaa ja kulumista, auttaa puhdistamaan ruostetta. Suositeltu kaikkien liikkuvien koneenosien voiteluun.

näytä tuotteet

Polkupyörä

Polkupyörä

Kestävä ja näkymätön nanopinnoite takaa vähintään vuoden ruoste-, kulumis- ja kirskumissuojan! Suositellaan kaikkien liikkuvien koneiden osien voiteluun.

näytä tuotteet

Metsästys ja kalastus

Metsästys ja kalastus

Lyijyjätteiden puhdistus tehostuu ja helpottuu. Tuote estää ja suojaa aseiden mekanismeja kitkalta ja jäätymiseltä niinkin alhaisilla lämpötiloilla kuin -80°С. Suojaa vähintään yhden vuoden ajan.

Näytä tuote

Vesiliikenne

Vesiliikenne

Tehokas suoja kaikkia syövyttäviä vaikutustekijöitä vastaan. Tuote palauttaa elektroniikan toimivuuden kosteuden aiheuttamista vaurioista ja suojaa korroosiolta pitkän ajanjakson aikana.

näytä tuotteet

Luepalautetta

Kerro meille mielipiteesi ja arvostele tuotteemme.

Kirjoita tuotearvostelu