• Yritys

    USEIN KYSYTTYÄ (FAQ)

USEIN KYSYTTYÄ KYSYTYT KYSYMYKSET (FAQ)

Takaamme kallisarvoisen omaisuutesi pysyvän hyvänä ilman ruostetta, voidellen osia jopa vuoden Suomen kaltaisissa olosuhteissa.
Tosiasiassa tuotteemme eivät ole kalliita. Kotitaloudet ja yritykset päätyvät ostamaan korroosio- ja sähkö eristystuotteita, jotka suojaavat väliaikaisesti, mutta eivät ratkaise ongelmaa pitkäkestoisesti. Markkinoilla on paljon samankaltaisia tuotteita, mutta niiden vaikutus kestää vain vähän aikaa. Nanoprotechin vaikutus kestää pitkään ja tuote on pidemmällä aikavälillä edullisempi. Yksi purkki Nanoprotechia kattaa 2 neliömetriä ja riittää kotitalouteen jopa 3-5 vuodeksi. Tuntuuko Nanoprotech vielä kalliilta? Nanoprotech-kaavojen nanoteknologia on edullinen, kun otetaan huomioon tuotteen kehitykseen käytetyt miljoonien eurojen investoinnit. Voimme puhua Nanoprotech-tuotteiden ominaisuuksista ja laadusta loputtomasti, mutta kuluttajan on itse kokeiltava tuotetta, jotta hän näkee tuotteen ominaisuudet käytännössä . Ihmiset eivät epäröi vaihtaa matkapuhelinta uudempaan malliin, mutta teollisuuden innovaatioiden suhteen, ihmiset ovat hyvin skeptisiä.
ÄLÄ koskaan käytä NANOPROTECHia laitteeseen, joka on kytketty sähköverkkoon, koska tuote sisältää syttyvää propaania / butaania. Noudata kaikkia asianmukaisia turvaohjeita.

NANOPROTECHia voidaan käyttää laitteissa, jotka ovat alttiina vedelle; NANOPROTECH ei kuitenkaan tarjoa jatkuvaa suojaa elektrolyysiltä seuraavissa tapauksissa:

  • Laitteet kuten paperikondensaattorit, kaiuttimet ja mikrofonit paperikalvojen kanssa imevät vettä.
  • Radio-laitteita voidaan käyttää veden alla, mutta sen taajuus muuttuu.
NANOPROTECH suojaa pintaa pitkään ympäristötekijöiltä, kuten suolavedeltä, suolalta, kemiallisilta reagensseita jne. Suojausta voidaan parantaa levittämällä NANOPROTECHia useita kertoja.
NANOPROTECH-tuotteet on merkitty "erittäin helposti syttyviksi", koska niitä myydään aerosolipakkauksissa, jotka sisältävät erittäin helposti syttyviä ponneaineita (propaania ja butaania). 15 minuutin kuluttua NANOPROTECHin levittämisen jälkeen, tuote ei ole enää syttyvää.
NANOPROTECH EI aiheuta vaurioita metallipinnoille, muovipinnoille, kumipinnoille, lasipinnoille, maalipinnoille, keraamisille pinnoille jne.
NANOPROTECT-suojapinnoitteella on dielektrisiä ominaisuuksia, jotka parantavat eristysresistanssia ja sähkönjohtavuutta ja estävät vuotovirrat. NANOPROTECH-tuotteet syrjäyttävät 100% kosteuden pinnasta ja muodostavat näkymättömän elastisen pinnoitteen pinnalle, joka ei kovetu ajan mittaan. 24 tunnin sisällä eristysvastus paranee ja pinnan sähköeristysominaisuudet paranevat. Lisäksi NANOPROTECH-suojapinnoite estää sähkövuodot ja suojaa pintoja hapettumiselta. Kun NANOPROTECHia käytetään sähköä johtaviin kontakteihin, pinta saa suojan ruosteelta, hapettumiselta, pölyltä ja kosteudelta, siksi sähkönjohtavuus paranee. Virta voi helposti kulkea sähköisten kontaktien läpi, koska NANOPROTECH-suojakerros on todella ohut - vain 2,5 - 3,0 mikronia.
Yksittäiset tuotetietokannat on julkaistu nanoprotech.fi:lla. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteista.
NANOPROTECH:in käytön aikana pintalämpötilan ei tulisi olla alle -20°C (pinnan alapuolella tuotteen lämpötila on epätasainen) eikä se saa ylittää +35°C
NANOPROTECH-tuotteet säilyttävät niiden toimivuuden lämpötila-alueella -80°C ... +40°C.
NANOPROTECHia voidaan käyttää jopa 6 000 V:n jännitteessä. NANOPROTECH tarjoaa täydellisen suojan korroosiolta ja hapettumiselta.
NANOPROTECH suojaa luotettavasti metallit, sähkölaitteet ja piirilevyt vetysulfidikaasulta.
15 minuutin kuluttua NANOPROTECH:in levittämisestä, pinnalle on jo muodostunut 2-3 mikronin näkymätön suojapinnoite ja ylimääräinen kerros tulee pyyhkiä pois. On suositeltavaa antaa pinnan olla 24 tunnin ajan paremman lopputuloksen saavuttamiseksi. 24 tunnin kuluttua maalia voidaan käyttää NANOPROTECH-suojapinnoitteen päälle.
NANOPROTECHia voidaan käyttää maalatuille pinnoille. Tuote suojaa pintoja kosteudelta

Kun NANOPROTECHia käytetään matkapuhelimiin tai muihin elektronisiin laitteisiin, on laite ensin purettava. On suositeltavaa antaa asiantuntijan huoltaa laite, käyttää NANOPROTECHia ja koota laite uudelleen.

Kun NANOPROTECHia käytetään sähköisiin laitteisiin (kuten matkapuhelimiin, kannettaviin tietokoneisiin, radioihin, televisioihin, äänentoistolaitteisiin jne.) kosteutta, hapettumista ja oikosulkuja vastaan, ottakaa huomioon, että NANOPROTECH-tuotteella on haitallisia vaikutuksia, jos sitä käytetään seuraaviin:

  • LCD-näytöt
  • Matkapuhelimen näytöt
  • Kaiuttimet
  • Laser- ja kameran optiikka

Kysy rohkeasti lisää, autamme mielellämme!

Asiakaspalaute ja tiedustelut ovat tuote- ja tuotekehitysstrategian perusta. Siksi arvostamme mielipidettäsi ja pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin jollakin seuraavista menetelmistä.

Address Martinkyläntie 43, 01720, Vantaa
Lähetä kysymyksiä